Diensten

Hieronder vindt u onze diensten:

Boekhouden Belastingaangiften
Boekhouden is een vak en niet voor iedereen weggelegd. Iedereen heeft zijn eigen expertise. U wilt uw aandacht volledig aan uw bedrijf besteden. Daarom doen wij uw boekhouding en kunt u uw beperkte vrije tijd optimaal benutten. Het enige wat u hoeft te doen is uw papieren voor de boekhouding periodiek naar ons op te sturen. Wij doen de rest! Als u een bedrijf heeft, krijgt u met de Belastingdienst te maken. Wanneer wij uw boekhouding verzorgen, doen wij tevens de BTW aangiften voor u. Ook kunnen wij voor u, als u een BV heeft, de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Uw aangifte inkomsten belasting verzorgen wij ook graag voor u. Kortom: een volledige dienstverlening.
Loonadministratie Facturatie
Heeft u personeel in dienst, of bent u zelf in dienst van uw eigen BV? Wij verzorgen uw loonadministratie. Maandelijks ontvangt u per e-mail een loonstrook voor elke werknemer die u in dienst heeft. De loonjournaalposten verwerken wij in de boekhouding, zodat uw financiële administratie direct is bijgewerkt. Heeft u geen software en/of geen tijd om uw facturen zelf te versturen? Geen nood, wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Via onze boekhoudsoftware kunnen wij de facturen in uw eigen huisstijl versturen. Bovendien wordt elke verzonden factuur direct verwerkt in uw boekhouding, zodat deze direct actueel is.
Debiteurenbewaking Contractbewaking
Niets is zo vervelend als het niet betaald krijgen van uw verkoopfacturen. Maar een incassobureau inschakelen kan consequenties hebben voor de relatie met uw klant. Dit kan zelfs zover gaan dat u uw klant kwijtraakt. Wij kunnen de debiteurenbewaking voor u uitvoeren. Wanneer een verkoopfactuur langer dan de afgesproken tijd openstaat, nemen wij op vriendelijke wijze telefonisch contact op met de klant. Als een contract is getekend is het van belang dat bepaalde zaken bewaakt worden. Denk aan zaken als einde dienstverband, einddatum onderhoudscontract, etc.
Wij kunnen u helpen bij het opstellen van contracten en het bewaken van de status. Zo krijgt u altijd bijtijds een melding, indien er actie nodig is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.